Élet-Stílus

A Liverpool is vinné Dzekót

A bosnyák körül zajlik az élet. A héten bejelentette, hogy távozik, majd azt is leszögezte, hogy nagy valószínűséggel Olaszországban folytatja. Mindez nem tántorítja el az angol kérőket.

A Liverpool is csatlakozott az Edin Dzeko kegyeit kereső klubok táborához. A Wolfsburg bosnyák csapatkapitányát a Juventus, a Manchester City és ímmel-ámmal a Bayern München is csalogatja – harmadik BEK (BL)-győztesként a Liverpool is belépett a „klubba”.

A The Telegraph úgy értesült, a liverpooliak esélyeit növeli, hogy a Wolfsburg velük szívesen menne bele a játékoscserébe (A Juventus esetén például elzárkózott ettől), Dzeko helyett Ryan Babel és Daniel Agger költözhetne Németországba. Az ősszel jókora anyagi válságon áteső „vörösök” aligha tudnák kipengetni a futballista 40 millió eurós vételárát, viszont a sajátos barter kivitelezhetőnek tűnik.

Dzeko korábban a Kicker kérdésére válaszolva kifejtette, hogy nagy valószínűséggel továbbáll Wolfsburgból. A támadó januárban szinte biztos, hogy nem vált, viszont júniustól kész átértékelni az ajánlatokat.

„Sohasem tudhatjuk, mit hoz a holnap” – bölcselkedett Dzeko. „Azt hiszem, nyáron elhagyom a VfL-t, de azt még nem tudom, hol folytatom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik