Élet-Stílus

Brazilosodhat az Inter

Bár Leonardo hivatalosan csak december 29-étől veszi át az Inter kispadját, az olasz sajtó máris találgat, kikkel erősítheti meg keretét. A brazil szereti magát honfitársakkal körülvenni, így több dél-amerikai is Milánóban köthet ki.

A La Gazzetta dello Sport még a volt Milan-edző kiválasztása előtt felvetette, hogy amennyiben az 1994-es világbajnok lesz a főnök a fekete-kékeknél, megpróbálja majd visszacsalogatni Kakát. A támadó középpályás szerződésének több akadálya is lehet.

Sérülését követően épphogy elkezdte a teljes munkát az edzéseken – kérdés, mikorra lendül majd formába? Emellett a hangzatosabb januári erősítéseket kizáró Jose Mourinho a „téli sztárerősítésnek” nevezte a brazilt, így aligha egyezik bele abba, hogy Kakát csak úgy „kertek alatt” lepasszolják a San Siróba. Harmadik ok: a futballista ugyan gyenge évet zárt, ettől függetlenül az ára még mindig borsos.

Brazilosodhat az Inter 1

Luis Fabiano Kakánál nagyobb eséllyel pályázhat milánói szerződésre. A Corriere dello Sport megszólaltatta a Sevilla gólzsákjának ügynökét, aki nem kertelt. „Boldogan csatlakoznánk az Interhez, és nem utolsó sorban Leóhoz.” A 30. életévét a közelmúltban betöltő csatár öt évet töltött Sevillában, ezalatt több mint száz gólhoz segítette klubcsapatát.

Ami biztos. A Gazzetta úgy tudja, a Genoa középhátvédje, Andrea Ranocchia már januárban csatlakozik a BL-címvédő keretéhez, míg Leonardo az Udinese chilei szélsőjét, Alexis Sanchezt is szeretné megszerezni.

Ha januárban nem sikerül, a lombardok offenzívát indítanak a nyári átigazolásai időszakban, a sportlap szerint ekkor a Fiorentina válogatott középpályása, Ricardo Montolivo is az Interé lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik