Élet-Stílus

Lebukott Rátgéber egyik játékosa

Fennakadt a doppingvizsgálaton Diana Taurasi, a Rátgéber László által irányított Fenerbahce amerikai sztárja.

Pozitív doppingmintát szolgáltatott Rátgéber László egyik játékosa, a női Euroligában is érdekelt török Fenerbahcét erősítő amerikai Diana Taurasi. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen szerrel bukott meg, Howard Jacobs, az ügyvédje is csak annyit közölt az AP amerikai hírügynökséggel, hogy „nem valamiféle serkentőről vagy kábítószerről” van szó.

A török szövetség felfüggesztette a 28 éves, kétszeres olimpiai bajnok, WNBA- és Euroliga-győztes klasszis játékjogát. „Maximálisan együttműködik az illetékesekkel, miközben komoly kétségek vannak a teszteredmény pontosságát illetően. Bízunk benne, hogy Diana az összes bizonyíték bemutatásával tisztázza majd magát” – fogalmazott csütörtökön a játékos ügyvédje, aki jelezte, kérték az úgynevezett B minta elemzését.

A Fenerbahce az Euroligában egy csoportban szerepel az MKB-Euroleasing Sopronnal, amelyet otthon és idegenben is legyőzött. A két együttes december 15-i, magyarországi összecsapásán Taurasi egyébként nem lépett pályára; bár az amerikai sztárkosaras elutazott Sopronba, egészségügyi gondokra hivatkozva végül a szállodában maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik