Élet-Stílus

VI.P fesztivál kezdődött

Független színházi társulatok és színházi befogadóhelyek nehéz helyzetük ellenére is összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak a rászorulóknak: hét csapat és két befogadóhely három napig tartó jótékonysági eseményt kezdeményez adománygyűjtés céljával a vörösiszap-katasztrófa károsultjaiért.

A KoMa ötlete alapján, a MU Színház biztatásával a független színházi jótékonysági eseményt 2010. december 19. – december 21. között rendezik meg.

A megmozdulás központja a MU Színház, ahol három független színházi társulat: a HOPPart, a KoMa és a TÁP Színház nemcsak színpadra állítja már játszott népszerű előadásait, hanem létre hoznak közösen addig még nem látott rendhagyó produkciókat is.

A programhoz kapcsolódik: a Maladype Színház, a Krétakör, a Pintér Béla Társulat és a Szputnyik Hajózási Társaság is, akik ebben a három napban játszott egy-egy előadásuk teljes jegybevételével kívánnak hozzájárulni az összegyűlt adományhoz. A színházi előadások megtekintésén túl, a látogatók kihelyezett perselyekbe tehetik pénzadományaikat, valamint a karácsonyfa alá az elküldendő ajándékaikat – három napon keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik