Élet-Stílus

VI.P fesztivál kezdődött

admin
admin

2010. 12. 22. 13:45

Független színházi társulatok és színházi befogadóhelyek nehéz helyzetük ellenére is összefogtak, hogy segítséget nyújtsanak a rászorulóknak: hét csapat és két befogadóhely három napig tartó jótékonysági eseményt kezdeményez adománygyűjtés céljával a vörösiszap-katasztrófa károsultjaiért.

A KoMa ötlete alapján, a MU Színház biztatásával a független színházi jótékonysági eseményt 2010. december 19. – december 21. között rendezik meg.

A megmozdulás központja a MU Színház, ahol három független színházi társulat: a HOPPart, a KoMa és a TÁP Színház nemcsak színpadra állítja már játszott népszerű előadásait, hanem létre hoznak közösen addig még nem látott rendhagyó produkciókat is.

A programhoz kapcsolódik: a Maladype Színház, a Krétakör, a Pintér Béla Társulat és a Szputnyik Hajózási Társaság is, akik ebben a három napban játszott egy-egy előadásuk teljes jegybevételével kívánnak hozzájárulni az összegyűlt adományhoz. A színházi előadások megtekintésén túl, a látogatók kihelyezett perselyekbe tehetik pénzadományaikat, valamint a karácsonyfa alá az elküldendő ajándékaikat – három napon keresztül.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.