Élet-Stílus

A királyi esküvő megihlette a legnagyobbakat

Bár már eldőlt, ki tervezheti Kate Middleton esküvői ruháját, a jóból a legnagyobbak sem akartak kimaradni: megálmodták a saját álom menyasszonyi ruhájukat.

Vilmos herceg édesanyja jegygyűrűjével kérte meg barátnője kezét, az áprilisi esküvőre pedig éppen a mama, Diana hercegnő divattervezője, Bruce Oldfield készítheti el Kate Middleton esküvői ruháját. A menyasszony így a 60 éves angol tervező által megálmodott ruhában állhat majd oltár elé, aminek az egész világ a szemtanúja lesz. A tervező még emlékszik az első találkozására Dianával, amiről ezt nyilatkozta: “Fogalma sem volt a divatról. Amikor megismertem, még annyira sem volt kifinomult az ízlése, mint ma Kate Middletonnak.”

Bár a többi nagynevű tervező ezúttal lemaradt arról, hogy világra szóló menyasszonyi ruhát készítsen, a Woman’s Wear Daily magazinja őket sem akarta kihagyni a jóból: napjaink 30 legnevesebb alkotóját kérte meg arra, hogy skiccelje le, milyen ruhába bújtatná a királyi menyasszonyt. Az álmodozásba nem kisebb nevek szálltak be, mint Karl Lagerfeld, a Chanel és a Gucci tervezői, de Nina Ricci és Tommy Hilfiger és készített egy-egy rajzot a saját ruhaváltozatáról.

AJÁNLOTT LINKEK:

A tervezők esküvői ruháit megtekintheti itt (wwd.com)
A nyertes tervező, Bruce Oldfield hivatalos weboldala (bruceoldfield.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik