Élet-Stílus

Tomori: „Elborult az agyam”

A hollandok ellen kiállított Tomori Zsuzsanna megbánta, hogy megrúgta egyik ellenfelét. Ahogy azt a Nemzeti Sportnak elmondta: elborult az agya.

Tomori Zsuzsannát a női kézilabda Európa-bajnokság szerdai játéknapján, a hollandok elleni középdöntős találkozó 55. percben, az ellenfél ötgólos vezetésénél zavarta a lelátóra a játékvezető, miután megrúgta a vele szabálytalankodó Diane Lameinbét.

„A holland lánnyal már előtte is össze-összeakadtunk, páros kiállítást is kaptunk, és bevallom, már nagyon dühös voltam. Aztán annál a bizonyos esetnél szabálytalankodott velem szemben, és mindketten a földre kerültünk. Ő meg ráfeküdt a sérült lábamra, ami már nélküle is fájt, be is volt kötve, és ahelyett, hogy felkelt volna, rám nehézkedett, hogy ezzel minél nagyobb fájdalmat okozzon. Ekkor rúgtam le magamról, amit tényleg elmondhatatlanul sajnálok, mert tudom, hogy semmilyen körülmények között nem lett volna szabad ilyet tennem, ráadásul a csapatot még nehezebb helyzetbe hoztam” – nyilatkozta a sportnapilapnak a Fradi-játékos, aki eltiltásra számíthat, miután az eset bekerült a mérkőzés jegyzőkönyvébe. A fegyelmi bizottság délig dönt az ügyében.

A magyar csapat – nagy meglepetésre – 27-19-re kikapott a hollandoktól, és szerdán azzal a svéd válogatottal találkozik, amely szintén váratlan pofont kapott: 22-21-es vereséget szenvedett Franciaországtól, így egyelőre nem jutott be a négy közé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik