Élet-Stílus

Pardew: a Liverpool kipipálva

Presztízsgyőzelemmel mutatkozott be a Newcastle frissen kinevezett szakvezetője, Alan Pardew: a Premier Liga 17. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Liverpoolt intézték el a szarkák.

A St James’ Parkba kilátogató, mintegy félszázezer drukker legnagyobb megelégedésére kedvenceik jöttek ki jobban a szokásos kezdeti adok-kapokból, miután Kevin Nolan a hálóba vágta Andy Carroll lefejelt labdáját. Szünetig nem született újabb találat, de fordulás után szinte azonnal egyenlített a Pool: Kuyt használta ki a hazai védők és Krul bizonytalankodását. A hajrá előtt mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de gólt, mi több, gólokat a hazaiak szereztek. Előbb Joey Barton kotort a hálóba egy labdát, majd a ráadásban Carroll lőtt messziről a nem túl jól helyezkedő Reina hálójába.

Premier Liga, 17. forduló:

Newcastle-Liverpool 3-1 (1-0)
St James’ Park, 50.137 néző. Vezette: Mason
Gól: Nolan (15.), Barton (80.), Carroll (91.), illetve Kuyt (49.)
Newcastle: Krul, Jose Enrique, Campbell, Simpson, Taylor, Nolan (Smith, 87.), Barton (Routledge, 93.), Gutierrez, Tioteyellow, Carroll, Ameobi (Ranger, 63.)
Liverpool: Reina, G. Johnson, Konchesky, Kyrgiakosz, Skrtel, Raul Meireles, Maxi (Jovanovics, 85.), Lucas, Torres, Kuyt, Ngog (Babel, 72.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik