Élet-Stílus

Platini Budapestre jön

A jövő héten Budapestre látogat, és Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozik Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke.

Jövő héten prominens futballvezetők teszik tiszteletüket Magyarországon.

Hétfőn a 2012-es Európa-bajnokság társrendezője, a lengyel szövetség elnöke és alelnöke, Gregorz Lato, illetve Adam Olkowicz tárgyal a honi labdarúgás vezetőivel, majd kedden este – Teodoru Teodoridisz, az UEFA nemzeti szövetségek divízió-igazgatójának társaságában – érkezik Budapestre Michel Platini, az európai szövetség első embere.

Az 55 éves francia sportvezető szerdán látogatását teszi Orbán Viktor miniszterelnöknél és megbeszélést folytat Csányi Sándorral, Berzi Sándorral, valamint Vági Mártonnal, az MLSZ első emberével, alelnökével, illetve főtitkárával – közölte a szövetség honlapja.

Michel Platini több alkalommal járt már Budapesten – péládul ő avatta fel a szövetség székházát -, 2006 decemberében, a Puskás Ferenc temetését követő vacsorán azonban kis kellemetlenség érte, miután ellopták tőle azt az emlékérmet, amelyet névre szólóan kapott néhány perccel korábban, és amelyet külön erre az alkalomra veretett az MLSZ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik