Élet-Stílus

Talmácsi pórul járt

Visszalépett a jövő évi Moto2-es világbajnoki sorozattól a Talmácsi Gábort nemrég szerződtető istálló.

A magyar motoros rendkívül balszerencsés, mivel a Jack and Jones visszalépése miatt ismét új csapat után kell néznie, ha szerepelni akar a világbajnokság 2011-es idényében.

„Ma délután kaptam egy telefonhívást, amelyben közölték, hogy a főszponzor kihátrált az istálló mögül, így a csapat nem indul a vb-n. Sokkolt a hír” – mondta szerdán az MTI-nek Talmácsi Gábor, aki hozzátette: egyelőre túl korai arról beszélni, hogy melyik istálló jöhet számára szóba a 2011-es vb-szerepléssel kapcsolatban. „Várom a hivatalos értesítést a visszalépésről, s majd azután döntök és tárgyalok a hogyan továbbról…”

Talmácsi 2007-ben világbajnok volt a 125-ös géposztályban, míg az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal. Az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval november közepén állapodott meg a közös munkáról, egy héttel azután, hogy szakított menedzserével, Stefano Favaróval.

Egyetlen magyar a Dakaron

Horn Albert lesz az egyetlen magyar résztvevője a 2011-es Dakar-ralinak, amelyet januárban Argentínában és Chilében rendeznek meg. Horn a horvát Drazen Curic navigátora lesz a több mint 9500 kilométeres viadalon, az autósok között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik