Élet-Stílus

Nyúlvacsora a TGI’s Friday megnyitón

Új étterem nyílt a belvárosban! A TGI’s Friday egy nagyszabású vacsorával és éhes Playmate-ekkel várta a meghívottakat.

A trendi étterem megnyitóján a TGI’s Friday vezetősége nem csak íncsiklandó ételekkel és italkülönlegességekkel kényeztette a meghívottakat, hanem a 2010-es Playmate verseny döntőseivel is fokozta a hangulatot. Kárpáti Anett, Daniludisz Nikolett és Aubert Evelin részesült a szerencsében, hogy leteszteljék a felszolgálást és végigkóstolják az étterem különleges ízeit. A nyuszik Katona Balázs reklámszakember meghívásának tettek eleget ebben a fiatalosan laza, de egyben exkluzív belső dizájnnal kialakított étteremben.

A teszt-étkezés ugyanolyan, mint egy normál vacsora, csak nem kell érte fizetni „- mosolygott Kárpáti Anett, aki azt is elárulta, hogy nagyon érzékeny a divat változásaira. Ennek tanúbizonyságaként magával is hozta azt a két divatkereskedő hölgyet, akiknek ruháit előszeretettel viseli.
Parasucco a nevük, s erre az estére ők tervezték a ruháinkat. Én egyébként minden más alkalommal is az ő ruháikat viselem. Gondoltam, egy vacsorával törleszthetek valamit az odaadó munkájukért.” – tette hozzá Anett.
És mi tagadás, a Parasucco hölgyekre valóban érdemes odafigyelni, mert nőies és színes ruháikkal egyre jobban teret hódítanak a hazai divatpalettán. S tudjuk jól, aki a nyuszit szereti, az rossz ember nem lehet!

AJÁNLOTT LINKEK: Parasucco ruhák ( www.parasucco.hu )

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik