Élet-Stílus

Hintaszék pároknak

Mi jut eszünkbe a hintaszékről? A nagymama vagy a kismama?

A hintaszékkel kapcsolatos képek ott motoznak a fejünkben. Esik a hó, pattog a fa a kandallóban, a nagymama lassan előre-hátra billeg a hintaszékben, méteres zoknival a kezében, kötőtűit néha egyik kezébe fogva feltolja szemüvegét és boldog mosollyal kiréved a deres ablakon.

Vagy ugyanez pepitában: nagypapa kockás papucsban, pipával, ölében kutyája, vagy kutyája feje – attól függ, mekkora a blöki-, az asztalon egy pohár whisky, a falon vadászjelenet. És még ez is: hálóinges kismama arcán éteri mosollyal szoptatja kisdedét narancsos derengésben, a falon fluoreszkáló csillagokkal, mackó mosolyog a háttérben. Ezek a jelenetek mindenkinek megvannak, ugye?

Markus Krauss formatervező fogta magát, és tervezett egy kétszemélyes hintaszéket, melyet már nem csak egy ember használhat, egy szerelmespár is belefér. A Sway fantázianevű hintaszék ezzel teljesen új képet rendel a fentiek mellé. Mivel többféleképpen lehet használni, akár két oldalról is ráugorhatunk, hosszában vagy keresztben elfekhetünk rajta, vagy szunyókálhatunk benne.

AJÁNLOTT LINKEK:
Markus Krauss weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik