Élet-Stílus

A szépségipar összefog az árvíz- és a vörösiszap-katasztrófa károsultjaiért!

A MOSZI összehívja a szépségipar szereplőit, hogy december 5-én igazi csoda történhessen a Lurdy Házban.

A Magyar Országos Szakmai Ipartestület összefogásra, segítségnyújtásra hívja össze szakembereit és a szépségipari cégeket. A december 5-én megrendezendő Szépségfórum 2010- ünnepi varázslat című kiállítás és vásár bőven tartogat meglepetéseket a nagyközönség számára, így nem csak a szakmabelieket, hanem a szépségre, divatra fogékonyakat is szeretettel várja az esemény.

Délelőtt családi programok várják az árvíz- és vörösiszap-katasztrófa sújtotta településekről érkező gyerekeket és szüleiket, hogy legalább ezen a napon picit feledhessék a gondjaikat. A rendezvény ingyenes a nagyközönség számára, de a gyűjtőedények elérhetőek lesznek mindenkinek, hogy a lehetőségeikhez mérten adományozhassanak. Az ipartestület az adományokat közvetlenül a rászorulókhoz juttatja el! A délután egy jótékonysági koncerttel folytatódik, ahol fellép többek között Nkuya Sonia, Fekete Dávid, Bencsik Tamara, Széles Iza, Szecsődi Karcsi, Hien, a Bad Boyz formáció, Horváth Tamás és a Gór Nagy Mária Színitanoda.
Emellett megrendeznek egy izgalmas és látványos versenyt is, melyen a sminkesek, fodrászok, kozmetikusok, kéz-és lábápolók, műkörömépítők – és díszítők mérhetik össze tudásukat. S a tét sem kicsi! A verseny győztesei képviselhetik hazánkat a jövő évi világbajnokságon. A délután folyamán, a rendezvény nagyszínpadán az érdeklődők megnézhetik az idei világbajnokság magyar résztvevőinek munkáit, s betekinthetnek a kulisszák mögé, hogyan és mivel készültek a neves eseményre? Az Szépségfórum 2010- ünnepi varázslat méltó színtere lesz a valódi segítségnyújtásnak és a sokszínű bemutatóknak a szépségipar résztvevői által.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik