Élet-Stílus

Bunyó a pályán – videó

A pályán, játék közben verekedett össze egymással a Houston Texans és a Tennessee Titans játékosa.

A tengerentúli profiliga (NFL) vasárnapi játéknapján a pályán esett egymásnak Andre Johnson és Cortland Finnegan, a Houston Texans, illetve a Tennessee Titans játékosa.

A negyedik negydben, miután „elcseverésztek” egymással, Johnson letépte Finnegan fejvédőjét, és meg is lökte, mire a texasi visszaszólt. A játék folytatódott, de a két játékos mit sem törődött ezzel, ahogy útjára indult a labda, attól távol ismét egymásnak estek, Johnson legyűrte Finnegant, majd pedig többször fejen és nyakon ütötte őt.

A mérkőzést 20-0-ra megnyerő Houston Texans alkalmazásában álló, 102 kilós Johnson hétfőn elnézést kért, ettől függetlenül – Finnegannel együtt – büntetésre számíthat, ez lehet pénzbüntetés is, de az eltiltás valószínűbbnek tűnik.

A profi amerikaifutball-bajnokságban nagyon ritka az efféle összetűzés, a sportág keménysége ellenére a játékosok többnyire sportszerűen viselkednek egymással.

Ez annak ellenére is igaz, hogy két héten belül másodszor fordul elő, hogy egyesek sportágat tévesztenek, bokszlónak hiszik magukat. A múlt héten Richard Seymour, az Oakland Raiders védőjátékosa vágta arcon Ben Roethlisberger pittsburghi irányítót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik