Élet-Stílus

Magyaros csapat verte meg a PSV-t – videó

A Dzsuzsák Balázs betalált a NAC Breda kapujába, a PSV Eindhoven mégis kikapott a Fehér Csabát és Horváth Gábort is soraiban tudó riválistól.

A listavezető PSV Eindhoven ugyan kétszer is megszerezte a vezetést, mégis vert seregként távozott Bredából, ahol idestova négy és fél éve képtelen diadalmaskodni…

A PSV második gólját Dzsuzsdák Balázst szerezte: Lens jobboldali beadására menetrendszerűen érkezett középen, és néhány méterről az üres kapuba lőtt.

NAC-PSV 4-2

A Fehér Csabát és Horváth Gábort is soraiban tudó NAC Breda ugyanakkor a fordított, a duplázó Amoah emberhátrányban, a 79. percben állította be a 4-2-es végeredményt. A péntek esti bajnoki mérkőzést egyébként mind a három magyar légiós végigjátszotta.

A PSV nagy lehetőséget puskázott el, hiszen esetleges győzelmével hat ponttal szakította volna le az üldöző Twentét, amely így pontszámban akár be is érheti a listavezetőt, amennyiben szombaton este nyer a NEC Nijmegen vendégeként.

Érdekes, hogy 10. helyen álló NAC Breda mellett éppen a Twente az a csapat a holland bajnokság mostani kiírásában, amelyik elbüszkélkedhet azzal, hogy legyőzte a PSV-t.

Holland bajnokság, 16. forduló:
NAC Breda-PSV Eindhoven 4-2 (2-2)
Gól: Leonardo (30.), Amoah (41., 79.), Boussaboun (50.), ill. Reis (17.), Dzsuzsdák (33.)
Kiállítva: Luijckx (74., NAC Breda)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik