Élet-Stílus

Pápán sem tudott nyerni a Debrecen

A címvédő Debrecen az első „tavaszi" fordulóban nem bírt a Pápával, így továbbra nyeretlen vendégként.

A Pápa a Fradi elleni 0-5-tel hangolt a címvédő vendégjátékára, míg a Loki az előző fordulóban 3-0-ra kapott ki Szombathelyen. A „tavaszi” szezon első meccsén egyik csapat sem tudott javítani, ugyanakkor az 1-1-es döntetlen igazságosnak mondható.

Az első félidőben a Lokinak voltak nagyobb helyzetei, a kapufát is eltalálta. A szünet után ugyan mezőnyfölénybe került a Pápa, ám egy szögletet követően a labdát közelről kapuba „piszkáló” Mijadinoszkinak köszönhetően a vendégek kerültek lépéselőnybe.

Véber György csapata a 85. percben Rajnay távoli lövésével egyenlített (a labda a kapufa segítségével került a bal sarokba), majd a ráadás perceiben – Fodor kiállítása – után Jovánczai révén meccslabdát rontott. Igaz, nem sokkal korábban a másik oldalon is akadt egy nagy helyzet, de Dombi nem tudta pontosan Szilágyihoz továbbítani a labdát.

A címvédő Debrecen hazai pályán remekel, már 25 pontot gyűjtött, vendégként azonban képtelen nyerni, négy vereség mellett mindössze három döntetlenre futotta az erejéből.

A Honvéd és a Vasas is megosztozott egymással a pontokon. A feledhető első félidő kapcsán csupán a vendégeket erősítő Polényi kapufája érdemel említést. A második játékrészben is a küzdelem domborodott ki, a Honvéd ugyan valamivel többet tett a győzelemért, legnagyobb helyzeténél, Hajdú lövésénél azonban Végh bravúrral védett.

Monicomp Liga, 16. forduló:
Lombard Pápa – DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Gól: Rajnay (85.), ill. Mijadinoszki (72.)
Kiállítva: Fodor M. (89., DVSC)

Budapest Honvéd-Vasas 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik