Élet-Stílus

Cassano az Interben folytatja

A Sampdoria parkolópályára tett válogatott támadója olasz források szerint megegyezett a bajnoki címvédővel: januártól fekete-kék szerelést ölt magára. Videó.

Antonio Cassano ügynöke révén megegyezett az Inter vezetőségével, a válogatott futballista a téli átigazolási időszakban Milánóba költözik. Az Inter igazgatói – a vezetőség, és az elnök Massimo Moratti folyamatos cáfolatai ellenére – összeállították a labdarúgó szerződését.

A lombardok lelépési pénzt nem fizetnek a genovaiak által eltiltott futballistáért: a Sampdoria már korábban felbontotta – az elnöknek, Riccardo Garronének egy rendezvényen való hiányzása miatt támadt szóváltásban odamondogató labdarúgó – kontraktusát. A vitából óriási cirkusz lett, s bár a játékostársak és a szurkolók is rimánkodtak Cassano megtartásáért, az elnök hajthatatlan maradt.

Cassano ezer arca:


Az Inter már korábban is kerülgette Cassanót, s a torinói Tuttosport úgy tudja, hetek óta dolgoznak a „színfalak mögött”. A hisztis, de ettől függetlenül remek játékerőt képviselő Cassano épp az a játékos lehet, aki ismét magasba emelheti az Inter utóbbi időben kókadozó zászlaját.

Ráadásul a támadó kontingensbe érkezik, oda, ahol a legtöbb baj támadt azzal, hogy a tavaszi hősök – Eto’o, Milito, Pandev – közül csak a kameruni nyújtott elfogadható teljesítményt.

Genovai drukkerek:

Genovai drukkerek: “Cassano nélkül nincs szórakozás” (MTI/EPA)

Az Olaszországban csak „cassanattéknek” nevezett, „Fantantonióhoz” köthető ügyeknek se szeri se száma. Odamondott már Fabio Capellónak és Marcello Lippinek, de a 2004-ben Rómában tűzoltásra szerződő, majd azon nyomban távozó Bruno Conti is megkapta a magáét, s a szintén az AS kispadján – rövid – időszakot töltő Rudi Völlernek is meggyűlt vele a baja. Kérdés, Rafael Benítez hogyan kezeli majd az öntörvényű csatárcsillagot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik