Élet-Stílus

Eltiltották a Materazzit utánzó Eto’ót – videó

Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Samuel Eto'ót, az Inter kameruni csatárát, amiért Marco Materazzit leutánozva mellbe fejelte ellenfelét.

A kameruni csatár – aki az eltiltás mellett 30 ezer eurós pénzbüntetést is kapott – vasárnap a Chievo otthonában elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával, a 2006-os olasz-francia világbajnoki döntőn történt „Zinedine Zidane-Marco Materazzi” afférhoz kísértetiesen hasonlóan, mellbe fejelte Bostjan Cesart, a veronaiak szlovén védőjét.

Az eset egyébként a játékvezető és az asszisztens figyelmét is elkerülte, így a francia klasszissal ellentétben megúszta a kiállítást, pechjére azonban a fegyelmi bizottságnak van videója, és a felvételek megtekintését követően meg is büntette Samuel Eto’ót.

A fejes…

A 29 éves támadó nagyon rosszkor jött a három mérkőzésre szóló eltiltás ugyanis fantasztikus formában futballozott, a mostanában kissé bukdácsoló milánói együttesben 19-szer lépett pályára ebben a szezonban, és nem kevesebb mint 18 gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik