Élet-Stílus

Miben esküszik William herceg és Kate Middleton?

Divattervezők versengenek Kate Middleton esküvői ruhájának tervezéséért!

A jelenlegi uralkodó, II. Erzsébet királynő 28 éves unokája a héten jelentette be, hogy jövőre elveszi kedvesét, Kate Middletont. A szigetország a bejelentés óta esküvői lázban ég. A brit trónörökös Károly, idősebbik fia már 9 éve van együtt barátnőjével. Jövőre, tehát épp 30 évvel Diana és Károly esküvője után, ismét királyi menyegző lesz.
Ez a hír természetesen a divatvilágot is megihlette. A holland Viktor & Rolf tervezőpáros szívesen készítené az esküvői ruhát, derült ki a Twitteren lévő oldalukról. Kate Middletonnak ajánlanak fantasztikus esküvői ruhákat eddigi kollekcióikból. A képek alá a következő szöveget írták nem titkolva vágyukat: „Kate Middleton hozzámegy Williamhez. Reménykedjünk…”

Az első két ruhaajánlatot a geometria ihlette és mind a kettő a fehér árnyalataiból tevődik össze. Az elsőt egy elképesztő vállrész jellemzi, amelyet óriási mandzsettákból varrtak össze, míg a másodikat, ami a 2011-es tavaszi/ nyári kollekcióból való, visszafogottság és a viselhetőség határozza meg. Ez talán jobban illik Kate nőies megjelenéséhez. Mindkét ruhához áttetsző fehér fejdísz tartozik, amelyek mennyasszonyi fátyolként is tökéletesek.

A harmadik ajánlat pedig 2005-ös őszi/téli kollekció egy darabja, amin egy hatalmas I love you felirat látható. Ez igencsak emlékeztet a Coca-Cola-logóra az írástípus és a színösszeállítás tekintetében. Kérdés, hogy a brit királyi család újdonsült tagja élete legszebb napján szívesen viselné-e a tradicionálisan amerikai termékre emlékeztető ruhát? Arról nem is beszélve, hogy a 2011 legfontosabbnak tartott eseményén mégsem jelenhet meg a menyasszony egy 2005-ös ruhában! Idő még van az esküvőig, így abban bizhatunk, hogy a nem mindennapi eseményen nem mindennapi ruhában fog oltár elé állni az ifjú ara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik