Élet-Stílus

Meseszép virágfotel

Gyönyörű virágkehely alakú fotel, melybe a nők tündérként ájulhatnak bele.

Még ha enyhe túlzás is a fenti gondolat, az talán igaz, hogy egy finoman megmunkált tárgy pszichénk érzékenyebb részeit mozgásba lendítheti. Gondolunk itt arra, hogy ha például egy csodálatosan faragott legyezővel keltünk szellőt arcunk előtt a nyári hőségben, a tárgy szépségének hatására elegánsabbnak, nemesebbnek érezzük magunkat és a helyzetet. Felidéződik az összes regény össze hősnője, akinek kezében valaha legyező volt, és ennek a legyező-élménynek a kvintesszenciája érint meg.

De még mielőtt bárki azt hinné, hogy a virágfotel esetében az ájulás a kulcsmomentum, mi inkább a könnyedségre és a kecsességre gondoltunk. Lássuk be, mindenki jobban jár, ha egy nő tündérnek érzi magát, mint ha banyának. És nem csak egy gyerek esetében lehet az önfeledt szerepjáték díszlete ez a virágkehely.

A különleges Bloom Chair nevű termékcsaládot bizonyos Kenneth Cobonpue alkotta, aki rangos díjat nyert bútorával a párizsi Award at Maison et Objet eseményen. A fotel acél alapra erősített számos réteg kézzel készített mikroszálas anyagból áll. Piros, mohazöld, világoszöld, sárga és fekete változatban kapható.

AJÁNLOTT LINKEK:
Kenneth Cobunpue weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik