Élet-Stílus

Barca? Real? Vesszen mindkettő!

Az Atlético elnöke, Enrique Cerezo szerint a Real Madrid és a Barcelona is megérdemelné, hogy kihúzza a gyufát a két csapat egymás elleni november 29-i rangadóján.

Spanyolország már most a jövő hétfőn esedékes El Clasico lázában ég, Hispániában – ezúttal – magasról tesznek a hétköznapi BL-meccsekre. Boldog, boldogtalan a barcelonai találkozóról elmélkedik.

A Marca újságírói elkövették azt a „blaszfémiát”, hogy az Atlético Madrid elnökétől, Enrique Cerezótól is megkérdezték, ugyan melyik csapatnak szorít majd november 19-én? A válasz frappánsabb volt mint a kérdés.

„Akkor lennék igazán boldog, ha mindkét csapat elveszítené a mérkőzést. Madarat lehetne velem fogatni, viszont ez sajnos, nem teljesülhet, így nyerjen a jobbik. Nézni viszont nem fogom a találkozót: a labdarúgással kapcsolatban nekem csak az Atlético létezik. Csak akkor izgulok vagy örülök.”

„Nem tudom, hogy mit csinálok, de az biztos, hogy nem a meccset követem – pláne hétfőn. Persze, a Real és a Barcelona atlétái is érdekelnek, de csak akkor, ha ellenünk játszanak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik