Élet-Stílus

Plasztikai műtéttel jutalmazzák az egyetemre bejutott fiatalokat

Orr- és szemplasztika az ajándék.

Délkoreiai szülők plasztikai műtétekkel ajándékozzák meg a tanulásban megfáradt, egyetemr ebekerült gyermeküket. A szemfüles dél-koreai kórházak igyekeznek minél nagyobb hasznot húzni ebből az új divathóbortból, ezért jelentős kedvezménnyel kínálják a legnépszerűbb beavatkozásoknak számító orr- és szemplasztikát tartalmazó csomagjaikat.

Az úgynevezett “nyugatosítás” az orr kissé felfelé ívelő átszabását, a dupla-szemhéj műtét pedig a szemek megnagyobbítását jelenti, amely különösen a hölgyek körében népszerű. “Már jóval a vizsgák kezdete előtt tele volt a jelentkezési listánk diákok neveivel” – mondta el az egyik kórház vezetője. Az intézményben a két beavatkozás alapesetben 3,7 millió koreai vonba (655 ezer forint) kerülne, ha külön-külön végezik el. A speciális csomag azonban 900 ezer von kedvezménnyel, vagyis 2,8 millió vonért (495 ezer forint) kínálja a műtéteket, ha azokat egyszerre hajtják végre.

Egy másik kórház még elmésebb taktikát választott, és a kimerült édesanyákat is megcélozta, akik élelemmel és támogatással látták el gyermekeiket a kemény tanulóévek alatt. “Amennyiben a tanulók orr- és szemműtétet is kérnek egyszerre, akkor az édesanyjukat egy ingyenes Botox-kezeléssel lepjük meg” – olvasható az intézmény hivatalos weboldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik