Élet-Stílus

Lovas kocsival ütközött a kézilabdaedző

Autóbalesetet szenvedett a Kecskemét férfi kézilabdacsapatának edzője, Avar György és felesége pénteken a 47-es főúton, Székkutas és Orosháza között.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs a péntek esti baleset körülményeivel kapcsolatban elmondta: a főút közelében egy földes úton haladt a lovas kocsi, amikor irányítója, egy ittas férfi leesett a bakról. Az állatok megvadultak, felszaladtak a 47-es főútra, és a lovas kocsi pedig összeütközött egy személyautóval.

A felismerhetetlenségig összetört autóban ketten utaztak, mindketten megsérültek. A lovas kocsit irányító férfi könnyebben sérült meg. Az egyik ló a balesetben elpusztult.

Feyér Zoltán, a Pajor Pálinka Kecskeméti SE ügyvezetője a távirati irodának megerősítette, hogy Avar György és felesége szenvedett közlekedési balesetet.

„Már beszéltem Gyurival, ő nincs rosszul, a felesége viszont komolyabban megsérült. Reméljük, minél előbb felépülnek, és az edzőt várjuk vissza” – nyilatkozta Feyér Zoltán.

Lovas kocsival ütközött a kézilabdaedző 1

A Kecskemét kézilabdacsapata a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, legközelebb kedden, a szlovákiai Eperjesen találkozik a bajnokság alapszakaszában, a Barátság Kupában szereplő Tatran Presovval, majd november 26-án fogadja az Orosházát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik