Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő

A konyhák egyik meghatározó eleme a hűtő. Sokat fogyaszt, zajos, nagy és nem túl szép. Létezik persze mindennek az ellenkezője is.

A egyik legötletesebb megoldás a MagicGlass szekrény. Ennek a hűtőnek a lényege, hogy egy olyan anyagból készült az ajtaja, amely egy kis elektromosság hatására opálosból átlátszóvá változik, így ki sem kell nyitni, hogy lássuk mi van benne.

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő 1

—-Okostelefonos—-

Nem a legújabb fejlesztés, de mostanra talán beérett. Egy iPhone-hoz kapcsolható hűtő vagy fordítva, amelyet a telefonos alkalmazások kiegészítője. Hangfal van a hűtőn, receptek után kutathatunk.

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő 1—-Rusztikus—-

A Meneghini hűtök a nem szokványos kategóriájú termékek iránt rajongók kedvence lehet, akiknek nem a technológia a legfontosabb. A komplex szekrényméretű berendezés, a kávéfőzőn keresztül, a sörös rekesz tárolóig mindennel felszerelt.

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő 1

—-Zöldséges—-

Nem lehet akadály a friss fűszer a város közepén sem, a Whirlpool gondoskodik egy olyan hűtőről, amelyben megteremhet a bazsalikom vagy bármi más.

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő 1—- Kirakós—–

Ésszerű megoldásnak tűnik az NFridge – Elektrolux cég közös megoldása is, amely egy modulárisan bővíthető hűtőszekrény kirakós.

Csúcsfogyasztó: 5 klasszis hűtő 1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik