Élet-Stílus

Emma Watson abbahagyja a filmezést?

A Harry Potter ifjú színésznőjéért egymást túllicitálva versengenek a neves magazinok: nem csoda, Emma Watson még rövid hajjal is sugárzó egyéniség.

November 10-én pedig kipörgették a vörös szőnyeget Londonban, hogy a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részének premierjét megtartsák. Emmát és két főszereplő társát, Rupert Grintet és Daniel Radcliffe-et egy közvetlenül a bemutató előtti rendezvényen kapták lencsevégre, kiket a lassan stílusikonnak kikiáltott színésznő lazán leragyogott eleganciájával. A fekete, oldalban húzott aszimmetrikus kisestélyi látni engedte Emma szép ívű vállait, melyet a rövid haj csak még inkább kiemelt. A hosszú nyaklánc pedig megtörte a vonalvezetést és V kivágást adva nyújtotta a színésznő nyakát. Profi választás! A vörös körmökkel és rúzzsal pedig nem lehet mellényúlni. Színésztársaira viszont ráférne egy erős stílustanácsadás, mert ezzel a rockos street fashion ruházat maximum a plázákban viselhető, de nem a vörös szőnyegen.

Emma Watsont nemrég jelölték az év legjobban kereső színésznője címre, a fél világ a lábai előtt hever, de ő mégis meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve: Emma elmondta, hogy nincs konkrét elképzelése, de abban szinte biztos, hogy pályafutása itt véget ért. Nem tudja, akar-e még színésznőként dolgozni, mivel a népszerűség egyáltalán nem érdekli. A következő időszakban szeretné megtalálni önmagát, a céljait, amiben örömét leli, és mindenképpen szeretné az egyetemet befejezni és polgári szakmát választani. Szeretné a fiatalok átlagos életét élni, szórakozni járni és a barátaival lógni. Persze könnyen mondja ezt az, akinek a pénze akkor is kitart élete végéig, ha mostantól elmegy péknek. Mindenesetre a sajtó figyelmét most a csinos ábrázatán és tehetséges játékán túl ezzel a kijelentéssel is felkeltette, és persze eszük ágában sincs Emmát elbúcsúztatni a filmvászonról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik