Élet-Stílus

Vérszegénységben szenved az Inter sztárja

Vérszegénységben szenved Wesley Sneijder, az Inter holland labdarúgója, és emiatt dőlt ki a szombati, Brescia elleni bajnoki mérkőzés szünetében.

„Elkezdtem remegni, és az egész testemben fájdalmat éreztem” – elevenítette fel a szombati esetet a 26 esztendős holland sztár, hozzátéve, aki kivizsgáltatta magát Hollandiában, és kiderült, hogy vérszegény, emellett a szervezete ki van merülve.

A korábban az Ajax Amsterdamban és a Real Madridban is megfordult játékos szerdán már nem is lépett pályára a milánói csapatban, amely nem kis meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a Lecce vendégeként, így az AC Milan elleni városi rangadót megelőzően a negyedik helyre esett vissza az olasz labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Sneijder 2009-ben igazolt az Interhez, amellyel az előző szezonban bajnok, Bajnokok Ligája- és kupagyőztes lett, majd a világbajnokságon döntős volt a holland csapattal.

A mostani évadban kilenc bajnokin és négy BL-mérkőzésen szerepelt – mindannyiszor kezdőként, s csak háromszor cserélték le -, az utóbbi sorozatban két gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik