Élet-Stílus

A Liverpool is kinézte magának Dzsudzsákot

Lapértesülések szerint a Liverpool mellett a Tottenham is szemet vetett Dzsudzsák Balázsra, a PSV Eindhoven és a magyar válogatott szélsőjére.

Holland értesülésekre hivatkozva a brit Talksport arról számolt be, hogy az angol Tottenham és a Liverpool képviselői a helyszínen tekintették meg a hétvégén Utrecht-PSV (1-2) holland bajnokit, amelyen Dzsudzsák Balázs és csapattársa, Jonathan Reis, illetve az utrechti Ricky van Wolfswinkel teljesítményére voltak kíváncsiak.

Nos, a 23 éves magyar produkciója nyilván tetszett az Angliából érkező „kémeknek”, hiszen Dzsudzsák két gólt szerzett az ominózus találkozón. A korábbi debreceni kedvenc egyébként is nagyszerű formában van: hét gólnál tart a holland bajnokságban, míg az Európa Ligában kétszer volt eredményes, a magyar válogatottban pedig San Marino és Finnország kapuját is bevette – Helsinkiben a 94. percben vitte be a győztes találatot.

Ezek után nem csoda, hogy több klubnál is felfigyeltek rá, és nem csak a Tottenhamtől és a Liverpooltól figyelik, korábban az olasz Juventusszal és Palermóval, a német a Werder Bremennel és VfB Stuttgarttal, a spanyol Real Madriddal, valamint az orosz CSZKA Moszkvával is hírbe hozták. Dzsudzsáknak 2012 júniusáig van szerződése a PSV-vel; a Transfermarkt.de internetes szaklap a jelenlegi árát tízmillió euróra becsüli.

Ezt látták a megfigyelők (Utrecht-PSV 1-2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik