Élet-Stílus

Dzsudzsákot méltatja a Goal.com

A nemzetközi labdarúgással foglalkozó Goal.com holland referense, Stefan Coerts a magyar mellett az osztrák Marc Jankót és a belga Bjorn Vleminckxet emelte ki. Videó.

A Dzsudzsák Balázs pályafutását megkülönböztetett figyelemmel követő – egy alkalommal a magyar szélsőt a Manchester United figyelmébe is ajánló – portál minden héten készít egy-egy rövidke elemzést az Eredivisie legjobbjairól (illetve a kudarcokat halmozókról is).

A magyar szélső Coerts szerint „idén is kimagasló formában futballozik, s hozzájárult ahhoz, hogy a PSV magára találjon azt követően, hogy a múlt héten kikapott a bajnok Twentétől. Dzsudzsák az első félidő derekán szerzett vezetést Utrechtben, majd a büntetőpontról is eredményes volt. Emellett a támadó cseleivel és gyors irányváltásaival az őrületbe kergette közvetlen őrzőit.”

Utrecht-PSV – összefoglaló


Dzsudzsák mellett a Twente támadója, a góllal és gólpasszal virító Marc Janko, illetve az NEC szélsője, Bjorn Vleminckx kapott dicséretet. A góllövőlistát 13 meccsen szerzett 11 találatával vezető belga úgy emelkedett ki a mezőnyből a De Graafschap ellen, hogy még büntetőt is rontott; három gólja ugyanis önmagáért beszélt.

A szégyenpadra ezúttal Dzsudzsák csapattársa, a kiállított Jonathan Reis, a Heracles védője, Birger Maertens, illetve némi meglepetésre Martin Jol, az ADO Den Haag ellen az ArenÁban elbukó Ajax szakvezetője került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik