Élet-Stílus

Divatot teremt a Cruz testvérpár

Penélope és Mónica Cruz nem csak Hollywood egyik legszebb színész testvérpárja, ők divatot is teremtenek. A zürich-i Divat Napokon bemutatták vadonatúj kollekciójukat is.

A divatrajongók tudják, a Cruz nővérek egyszer már kaptak egy lehetőséget a Mangótól, hogy vendégtervezőként egy kollekciót papírra vessenek a divatóriásnál. Most egy másik nagyhatalom, a Charles Vögele adott lehetőséget a gyönyörű spanyol testvérpárnak, hogy ezúttal rögtön két kollekcióval is meglepjék a nagyérdeműt. Egy az idei őszi/téli, egy pedig a jövő tavaszi/nyári.

Idén az alkalmi tervezők egy csipet szexualitással megfűszerezett divatos elegancia mellett tették le a voksukat: izgalmas estélyik, szexi koktélruhák és különböző fekete minik. A jövő évre kőkoptatott farmert, lezser hippiblúzokat és hatalmas méretű kiegészítőket “jósoltak” a divat szerelmeseinek. “Az 50-es, 60-es és 70-es évek filmjei inspiráltak bennünket ezeknél a kollekcióknál. Elégedettek vagyunk, s már nagyon várjuk, hogy hús-vér nőkön lássuk viszont a ruháinkat – nyilatkozta Mónica.

Penélope, aki a jövő év elejére várja első gyermekét, sajnos nem tudott személyesen is megjelenni a nagyszabású bemutatón. Jelenleg ugyanis a Karib-tenger kalózai című film negyedik részét forgatja. Egy videoüzenetet azonban küldött, amelyben mindenkit szívből köszöntött. S hogy mit hoz a jövő? Mónica már erről is elkotyogott pár titkot. “El tudok képzelni egy kollekciót, ami terhes nőknek készül. Egy nő egy hatalmas pocakkal gyönyörű szép” – mondta a leendő nagynéni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik