Élet-Stílus

A vámpírok nem tesznek jót a romantikának

Főleg a fiatal, vámpírrajongó fiatalokra igaz, hogy szexuális szokásaikat a könyvekben, filmekben látottaknak megfelelően változtatják.

A Vámpírnaplókhoz és az Alkonyathoz hasonló könyvek és filmek szakértők szerint nagyban kihatnak a szexuális szokásokra is. Főleg a sorozatok rajongóit kerítheti hatalmába a vágy, hogy vad, intenzív és drámai szexet éljenek át partnerükkel. L.A. Banks az egyik vámpíros történeteiről ismert író szerint ez annak is köszönhető, hogy ezekben a történetekben minden sokkal szenvedélyesebb és drámaibb lett. Szerinte olvasás közben a kis kék pirula nélkül is lehet olyan érzése az olvasónak, mintha egész éjjel szeretkezne.

Bank elmondja, hogy a „vámpírszexnek” nevezett jelenségben is vannak kötelező elemek. Ilyen lehet például a nyak harapása, amitől a szeretkezés veszélyes és izgalmas is lesz egyszerre. A rajongók szerint egy ilyen együttlét csak akkor működhet, ha mindkét fél egyformán akarja, hiszen még csak nem is hasonlítanak egy lassú, romantikus együttléthez. Szerintük éppen az a vonzó a vámpírszexben, hogy gyors és kegyetlen.

AJÁNLOTT LINKEK:

A vámpírszex elfelejteti a hagyományos szerelmet (Lifenetwork)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik