Élet-Stílus

Mihalik Enikő mozgó mellei

A világhírű fotómodell, Mihalik Enikő most mozgó képen mutatja meg bájait! A képek különlegessége, hogy az állókép egyszer csak bemozdul, szinte életre kel, majd újra állóképpé merevedik.

Már megszokhattuk, hogy Enikő látványos divatanyagokon pózol félmeztelenül, de most egy újdonsággal állt elő. A Nowness multimédia- projekt keretében Sabastian Faena fotós és filmrendező örökítette meg a modellt és meztelen testéből valamit alig takaró ékszereket. Ehhez az anyaghoz mindenképp profi modell szükségeltetett. Az állóképen látható Mihalik Enikő tökéletes és gyönyörű mozdulatokkal kelti életre a fotográfiát, majd újra precízen komponált pózba merevedik vissza. A képeket átjárja a bujaság és az elegancia, amihez hozzájárul a hat luxus-ékszerész munkája. A stylist, Beth Fenton Bulgari, Cartier, De Beers, Fabergé, Tiffany & Co és Van Cleef and Arpels ékszereket válogatott össze.

Sebastian Faena az új technikával érdekesebbé tette a divatanyagot, és, mint elmondta, ebben Mihalik Enikő is nagy segítségére volt: „Nagyon expresszív, és nagyon szeret a kamerának pózolni. Odafigyel, óvatos, megérti, amit kérek és mindent végre is tud úgy hajtani, ahogy szeretném” – nyilatkozta.

A fantasztikus mozgó fotók és a modell fedetlen keblei az alábbi linken tekinthetők meg!

AJÁNLOTT LINKEK:

Mihalik Enikő fedetlen keblei (www.nowness.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik