Élet-Stílus

Megasztár-Divatkreátorok és elképesztő ruháik

A TV2 Megasztár ma esti adása bőven tartogat meglepetéseket.

A Divatkreátorok tervezői most is kitettek magukért az énekesek ruházatát illetően. Nem csak az előadók, hanem a tervezők is hétről hétre fejlődnek és csiszolódnak a verseny alatt.

Mai adásban a feldolgozások estéje lesz, ami rengeteg új ötletre adott lehetőséget. Vegyük végig, hogy kitől mit láthatunk az est folyamán.

Cséfalvay Fanni most újból a kis Patai Annát öltözteti. A kreatív tervezőnőnek nagy szerepe volt eddig Anna kislányos, de mégis bájosan divatos karakterének kialakításában, mivel a legelső profi fotózásra is már ő készíthette fel a kicsi lányt. Egy Kyle Minouge feldolgozást, a Locomotion-t fogja énekelni Anna. A ruha retró jellegű, piros-fehér összeállítás, amiben kis mozdony figurák utalnak majd a dal témájára.

Sármán Nóri tervező ez alkalommal Giorgiót kapta, aki az esti feldolgozás-dalban egy igazán csajozós Tom Jones számmal hódíthat. Nóri PinUp-os stílusban gondolkodott, s Giorgio zakójára foszforeszkáló PinUp lányokat kreált, amihez lila inget adott és farmert, ez pedig a jelmezes hatás kiküszöbölésében segíti a tervezőt. Nóri szerint könnyű Giorgióval dolgozni, mert szereti az erőteljesen vizuális dolgokat, s végre megmutathatja hódító arcát is.

Váradi Csaba a Divatkreátorok legszókimondóbb tervezője most újra Szeleczki Dávidot öltözteti fel. Volt egy elgondolás, hogy Justin Timberlake stílusát ültessék át Dávidra, de Csaba ezt nem pártolta. “Dávidnál is az egyedi karakter kialakítása a cél, mint minden előadónál. Ma este egy ezüst ingben bőr nyakkendővel, bőrbetétes csőszárú farmerben és egy széldzsekiben fogja a Faith no more Easy című feldolgozását előadni.“- árulta el Váradi.

Kiss Márk alaposan kitett magáért Tolvai Renáta fellépőruháját illetően. Márk szerint Reni olyan előadóművész, aki idehaza úttörője lehet az extravagáns stílusnak. A nagyváradi lány megjelenése a finom nőiességet és szexi extravaganciát fogja ötvözni, s mindehhez egy arany maszk fogja takarni bájos vonásait. Igazi meglepetés lesz ez az összeállítás!

Kerényi Virág kreátor az aranytorkú Kökény Attilával varázsolja színpadra a 30-as évek gengsztervilágát. Attila leopárdmintás bélésű fekete-fehér csíkos zakóban (plusz lógó hózentrógerrel és fehér lakk kamáslival) fog színpadra állni egy fergeteges dal erejéig.

Mivel egyel több a tervező, mint a dalnok, így az e heti tervezőpárosunk Nyári Évi és Dudás Judy lett, akik Szíj Melindát teszik elegánssá. Melinda varázsa a természetességében és puritán stílusában rejlik, így este egy fehér, hátrafelé hosszabbodó muszlin blúzt és fekete szatén nadrágot fog viselni. Melinda a természetes dolgokat szereti, így megint rajongói kedvében járhat a tőle megszokott stílussal.

Katona Bálint divattervező Lakatos Ivettnek tervezet egy áttetsző esőkabátruhát, ami alatt egy fekete koktélruha lesz látható. Bálintot Geri Halliwell feldolgozása az It’s Raining Man dalszövege inspirálta, s egy igazán esős klipjelenetet állított színpadra.
Lakatos Ivett elmondta, hogy ő leginkább a fiúsan sportos darabokban érzi jól magát, hiszen ő mégiscsak egy 16 éves tini. De a színpadon igazi dívának kell lennie, amiben Bálint most nagy segítségére van.

Martin Krisztina tervező a nők kedvencét, Kállay- Saunders Andrást öltözteti fel. Elmondása szerint András nem kifejezetten exhibicionista művész, hanem egy érzelmeit belül megélő, intelligens férfi, aki minden előadására rengeteget készül. Ruhája a dal szövegére és erős mondanivalójára rímel (George Michel: Killer/ Papa was a Rollin’ Stone). A dal az apa-fiú kapcsolatot taglalja, amely egy életen át nyomot hagy az emberben. A pólón látható szakadások a lelki sebeket jelképezik, ami szinte széttépik belülről az előadót. A kép és a feliratok utalnak a dalszövegre. “Andráson szűkszárú farmer, egyedi stílusú motoros bőrkabát lesz, aminek karja lecsatolható. Egy erős, férfias előadást fogunk látni, amelyben nagy hangsúlyt kapnak a mélyenszántó gondolatok.”– tudtuk meg a tervezőnőtől.
Ez a munka is jól példázza, mennyi értelmet és mondanivalót lehet kifejezni egy jól kitalált ruhán és designon keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik