Élet-Stílus

Edzője szerint nagy szívvel küzdött a Loki

Herczeg András szerint a PSV elleni 3-0-ás vereség ellenére nem lehet elmarasztalni a labdarúgóit, miután nagy szívvel küzdöttek Hollandiában.

„A csapat mindent megtett a PSV elleni találkozón, nagy szívvel küzdött” – nyilatkozta a Debrecen szakvezetője, Herczeg András a Loki 3-0-ás eindhoveni vereségét követően.

„Megtettük a magunkét, nem lehet elmarasztalni a srácokat, el kell ismerni, PSV ennyivel jobb, a csoport legerősebb csapata. A hollandok fölényben játszottak és megérdemelték a győzelmet. A szünet után azonban nekünk is voltak lehetőségeink, de nem sikerült betalálnunk a kapuba” – tette hozzá a klubmenedzser, akinek a csapata valamennyi mérkőzését elveszítette a sorozatban (ezzel kiesett), és ha tavalyi Bajnokok Ligája-szereplést is beleszámítjuk, akkor immár tíz európai csoportmeccsen maradt pont nélkül.

PSV-DVSC 3-0

Ez egyben elkeserítő, másrészt pedig nem jövedelmez. Az egymilliós rajtpénz mellett ugyanis az ikszért 70 ezer, a győzelemért 140 eurót fizetne az európai szövetség (UEFA) az Európa Liga csoportkörében.

„Úgy mentünk ki a pályára, hogy egy tisztes eredményt érjünk el, sajnos nem sikerült. Ennek ellenére szerintem a csapatot nem érheti kritika, hiszen mindent megtettünk azért, hogy minél jobban teljesítsünk, és kiszolgáljuk szurkolóinkat, így sikerült…” – nyilatkozta klubja honlapján Bódi Ádám, akinek akadt egy ígéretes távoli lövése.

A Lokinak még két mérkőzése van arra, hogy pontot, pontokat szerezzen az EL-ben. December elsején az ukrán Metaliszt Harkiv vendége lesz, majd december 16-án az olasz Sampdoriát látja vendégül. Mindkét meccset – szokás szerint – a Story TV közvetíti.

Olvasói sztorik