Élet-Stílus

Heavy Machine – őrült cipőcsodák

Ha magas sarkú, extravagáns női lábbelikről álmodunk, amelyek olyan kényelmesek, hogy még futni is lehet bennük, akkor nem kell felébrednünk, csak megrendelnünk egy Heavy Machine cipőcsodát!

Mire vágyik a nő? Magas sarokra, kényelmes cipőre, melyben öröm a csipőriszáló lépkedés. Valamint szexi színekre és egyedi stílusra a lábakon is! Ez a probléma foglalkoztatta a két trendteremtő cipőtervező nőt is, amikor lábbelit kerestek maguknak. Saját bőrükön érezték a nők cipőkhöz fűződő ambivalens érzéseit: vágytak a szép, szexi, magas sarkú cipőkre, ám ezek a cipők a legtöbbször használhatatlannak bizonyultak a mindennapi életben. Nem hogy futni, de még járni sem lehetett a legtöbben.

Michelle Wu és Yoyo Pan Tajpejben találkoztak és 2009-ben itt hozták létre saját márkájukat, a Heavy Machine-t és olyan cipőket kezdtek el tervezni, amelyben a nők könnyen tudnak járni, futni és szárnyalni, ráadásul egyszerre hétköznapi és alkalmi viselet is.

A Heavy Machine cipők színesek, vagányak és igen futurisztikusak. Egyértelműen a hightech és a manga nászából születtek. Azonban nem csak színpárok és a cipő felsők meglepőek, hanem a cipősarkak is. A vastag, jó súlyponttal rendelkező és éppen ezért könnyű egyensúlyozás lehetőségét rejtő cipősarkak különleges formákat öltenek. Minden “vaskosságuk” ellenére rafináltak, nőiesek és szexisek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik