Élet-Stílus

PSV-DVSC: Kabát itthon maradt

Kabát Péter nem tartott a Debrecennel Eindhovenbe, a csoportéllovas PSV elleni Európa Liga-mérkőzésre.

A második számú európai kupasorozatban három mérkőzés után pont nélkül álló Debrecen húsz játékossal kelt útra a holland PSV elleni Európa Liga-mérkőzésre, Eindhovenbe.

A nyáron Újpestről igazolt, a bajnokságban öt gólnál járó Kabát Péter nem szállt fel a Hollandiába tartó repülőre, mivel beteg, arcüreggyulladása van, és rajta kívül Farkas Balázs, Kulcsár Tamás és Szűcs István is itthon maradt – írta a klub weboldala.

Kabát kezdő volt a EL első fordulójában lejátszott Metaliszt Harkiv elleni találkozón (0-5), ám az első féliőben kiállították, és eltiltása miatt nem szerepelhetett később a Sampdoria (0-1), illetve a PSV Eindhoven (1-2) elleni találkozón, Budapesten.

Herczeg András klubmenedzser szerdán 19 órakor edzést vezényel a Philips Stadionban, ahol csütörtökön 21.05-kor kerül majd sor a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó PSV Eindhoven elleni találkozóra, amelyet Magyarországon a Story TV közvetít élőben.

Az urazó keret

Mindaugas Malinauskas, Verpecz István, Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Mirszad Mijadinoszki, Dajan Simac, Máté Péter, Fodor Marcell, Laczkó Zsolt, Varga József, Kiss Zoltán, Luis Ramos, Czvitkovics Péter, Dombi Tibor, Yannick Mbengono, Szakály Péter, Bódi Ádám, Spitzmüller István, Szilágyi Péter, Adamo Coulibaly.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik