Élet-Stílus

A Real Madrid jobb a Barcelonánál

Mintha összebeszéltek volna: David Trezeguet és druszája, David Beckham is a Real Madridot tartja a spanyol labdarúgó-bajnokság favoritjának.

„A fővárosiak rendelkeznek a legjobb támadójátékkal és a legnagyobb egyéniségekkel” – indokolta meg a francia válogatottal világ- és Európa-bajnok David Trezeguet, szerinte miért a Real Madrid nyeri meg a spanyol bajnokságot. Trezeguet nyáron szerződött a Primera División Hercules együtteséhez, amely éppen a hétvégén találkozik a királyi gárdával, korábban a Barcelonát ugyanakkor nagy meglepetésre idegenben győzte le.

Arról, hogy Trezeguet nyilatkozata előtt egyeztetett-e David Beckhammal, arról nincsen tudomásunk, de tény, hogy a Real Madrid korábbi játékosa, a Los Angelex Galaxyt erősítő angol középpályás is a jelenleg listavezető fővárosiakat tartja favoritnak.

„Minden elismerésem a Barcelonáé, de a szívem a Realé. Florentino Perez elnököt különösen szeretem, nagyszerű ember, neki köszönhetően mindig különös dolgok történnek a klubnál. Vele és azokkal a játékosokkal, akiket ő megszerzett, a Real lesz az elsőszámú klub Spanyolországban” – mondta Beckham az Antena 3 tv-csatornának.

A 35 éves futballista Perez mellett a vezetőedző José Mourinhót is nagyra tartja. S nem csak szakemberként, hiszen elárulta, a portugál tréner az elsők között küldött bátorító üzenetet neki, amikor az AC Milan játékosaként súlyosan megsérült márciusban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik