Élet-Stílus

Maradona: mindenről az a koszos polip tehet

A dél-afrikai világbajnokságon csúnyát bukó volt argentin szövetségi kapitánynak tulajdonított Twitter bejegyzésben olvasható, hogy a kedden jobblétre szenderült Paul, a polip csak azt kapta, ami már rég kijárt neki.

A világbajnokságon Maradona varázslása, egyszemélyes showja a németek elleni negyeddöntőben csúfos véget ért.

Joachim Löw fiai 4-0-s csapást mértek a találkozó előtt még önbizalomtól duzzadó dél-amerikaiakra. A mérkőzés egyben az 1986-os vb-győztes szövetségi kapitányi regnálásának végét is jelentette, nem véletlen, ha haragszik…kire is?

A finoman fogalmazva is felemás fogadtatásban részesülő vuvuzela mellett az oberhauseni állatkert lábas(fejű)jószága, Paul a polip jelentette a nyári torna szenzációját, a nyolclábú ugyanis „jóslásával” már-már nostradamusi magasságokba lavírozott.

A Twitter-bejegyzésben kiderül, hogy Maradona, vagy a magát az argentin klasszisnak kiadó tréfamester, nem hullat könnyeket az állatért, sőt.
„Örülök, hogy oda a polipmédiumotok, hisz ő is felelős azért, hogy nem nyertük meg a világbajnokságot” – állította „Maradona felhasználó”.

A kedden természetes körülmények közt elpusztult Paul a német csapat hét vb-meccsét eltalálta, emellett ráhibázott a spanyol-holland vb-döntő végkimenetelére is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik