Élet-Stílus

MU: Owen ismét kidőlt

Ismét megsérült és néhány hetes kihagyásra kényszerül a Manchester United korábban térdínproblémákkal bajlódó támadója, Michael Owen.

A 30 éves játékos, aki ebben az idényben csupán háromszor állt csapata rendelkezésére, október 2. óta harcképtelen. A Sunderland elleni bajnokin játszott utoljára, akkor is csere volt. Bár a válogatott csatár a térdínsérüléséből felépült, és úgy készült, hogy kedden este visszatér, pályára lép a Wolverhampton Wanderers elleni Ligakupa-meccsen (3-2), végül mégsem játszhatott, miután az egyik tréningen izomsérülést szenvedett.

„Egy hete kezdtem el újra edzeni, készültem a kedd esti találkozóra, de sajnos visszaestem, egy friss sérülés miatt nem tudtam játszani, és előreláthatólag néhány hétig nem is tudok majd…” – nyilatkozta a rendkívül sérülékeny angol labdarúgó.

„Szomorú, hogy ennyi nyavalyám volt az utóbbi időben, ugyanakkor sajnos a sérülés része a labdarúgásnak, bárki bármikor a partvonalon túlra kerülhet. Remélhetőleg vissza tudok térni, és jobb leszek, mint valaha” – tette hozzá a korábban Aranylabdát nyert támadó, aki az elmúlt szezon utolsó három hónapját is kénytelen volt kihagyni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik