Élet-Stílus

Juhász Roland sarokkal lőtt gólt – videó

Koman Vladimir (Sampdoria) és Juhász Roland (Anderlecht) is gólt szerzett az Európa Ligában, de csak utóbbi öröme lehetett felhőtlen. Huszti Szabolcs (Zenit) és Hajnal Tamás (Dortmund) nem kapott szerepet csapata meccsén.

Koman Vladimir egy formás támadás akció végén szerezte meg a vezetést a Sampdoriának Harkivben, elhúzta a labdát a kapus mellett, majd éles szögből a hálóba gurított. Pillanatok alatt az olasz csapat valamennyi játékosa a nyakán csüngött.

A magyar válogatott futballista először volt eredményes a genovai klubban, öröme azonban nem lehet felhőtlen, mivel a Metaliszt később két pazar góllal fordított, ezzel 2-1-re nyert. A Sampdoria jelenleg harmadik a Debrecent is felvonultató csoportban.

Koman Vladimir gólja

Juhász Roland szintén betalált a csütörtöki játéknapon – nem is akárhogy -, ráadásul csapata, az Anderlecht a AEK Athén két vállra fektetve két vereség után megszerezte első győzelmét a sorozatban. A 27 esztendős magyar védő egy felívelés nyomán a kapunak szinte háttal sarokkal (!) terelte a labdát a jobb alsó sarokba úgy, hogy egy athéni védő közben a nyakán lógott, ezzel pedig beállította a 3-0-ás végeredményt.

Juhászék csoportjában a szentépetervári Zenit nem nevezte Huszti Szabolcsot a soros Európa Liga-találkozójára, de nélküle is magabiztosan nyert a Hajduk Spit ellen, így továbbra hibátlan, három forduló után hat ponttal előzi meg a második Anderlechtet.

Juhász Roland gólja (1:25-nél)

A Dortmund szintén nélkülözte magyar játékosát, Hajnalt Tamást, ugyanakkor a német csapatnak haza pályán meg kellett elégednie a döntetlennel a Paris Saint-Germain ellen, és a csoportban elfoglalt harmadik helyével. A négyesben a francia együttes áll az élen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik