Élet-Stílus

Igazi divatőrültek az Aréna Plaza divatbemutatóján!

A modellverseny legjobb lány és fiú szereplője pedig az Arena Plaza karácsonyi kampányának reklámarca lett.

Három legyet egy csapásra! Az Aréna Plaza ez év október 17-én rendezte meg azt a modellversennyel egybekötött őszi/téli divatbemutatóját, melyben 20 fiatal mérhette össze tudását a színpadon, nem kisebb fődíjért, mint, hogy ők legyenek az Aréna Plaza karácsonyi kampányának arcai. Minden bizonnyal sikeresnek mondható a kezdeményezés, már a válogatás alig több mint két hete alatt 468 fiatal küldte el jelentkezését, de ebből csak 10 lány és 10 fiú jutott el a szakmai zsűriig.

A plaza üzleteiből összeállított kollekciók az eleganciát és a csípős hideg hangulatát hozták közénk. A hulló falevelek között színpadra lépő fiatalok, profi modelleket meghazudtoló módon vonultak fel, s ruházatukból kiderült, hogy az idei ősz színei a camel, a grafit szürke, a világos barna, a piros, a fehér és a fekete. Trend a réteges öltözködés, a derékra kötött pulóverek és a hatalmas nyaksálak vállakra ejtve. Férfiaknál a mellény és a bőrkabát nyakkendővel, kalappal.

A Backstage-ben Bartók Krisztián és fodrászcsapata (Marosi Béci és Stone Patrick) borzolta a modellek haját:
2010-es hajviselet hölgyeknél a kócos, az „épp az ágyból keltem ki” stílus feltűzve. Egy nagyon dögös sminkkel megbolondítva ez a viselet elegendő ahhoz, hogy jól induljon a nap! Már nem divat a leengedett hosszúhaj. Azt is mondhatnám, hogy a kócos, ősasszony feltűzött változata hódít most. Színekben pedig a természetes hajszín a menő! De abban is leginkább a „szexi csokoládé”.
Férfiak esetében a James Dean stílus oldalra fésülve. És visszajön a divatba Take That fiúk haja!
– árulta el Bartók Krisztián.
A hangulatos divatbemutatót követően már ki is hirdették a győzteseket:
a budapesti Remetei Szilvia, és a bánhorváti Szaluter Viktor lettek a győztesek.
Még soha nem voltam modell! Divattervezőnek tanulok és dolgoztam már a kulisszák mögött, de még sosem próbáltam ki milyen a másik oldalon állni. A színpadon végig attól rettegtem, hogy beesem a nézők közé az egyik platformos cipőmben, akkora talpa volt!– mondta nevetve a 21 éves Remetei Szilvi, aki szemmel láthatóan még mindig nagyon izgult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik