Élet-Stílus

Daniludisz Nikiből „Rockabilly Lolita” lett!

Újabb sminkverseny a láthatáron! A Szépítész magazin keresi 2010 sztársminkesét! A feladat, hogy az 50-es, 60-as évek rockabilly stílusában kell dolgozniuk, ráadásul nem mást, mint Lolitát kell sminkelniük modelljükből.

A versenyen számos hazai sminkes összeméri tudását. Daniludisz Nikolett az év playmate-je is indult a versenyen. Simkó Linda sminkesnek állt modellt.

Nagyon jól éreztem magam a fotózás és átalakítás alatt! Alig lehet felismerni a smink mögött, annyira más lettem– mesélte a keresett modell, Daniludisz Niki.

Simkó Lindának viszont ez az első versenye, s a téma különlegességében látott kihívást:
2003-ban végeztem sminkesként, de azóta született két gyermekem, úgyhogy most kezdek még csak belelendülni a munkába. A sminkhez modell terén egy „fekete szépséget” kerestem. Meg is találtam Daniludisz Niki személyében, aki mellesleg nem más, mint 2010 playmate-je. Én az ilyesmit nem követem nyomon, így nagyon meglepett, amikor Niki lelkesen elújságolta nekem a nagy hírt. Ez egy régi ismeretség köztünk, mivel ő is szakmabeli. Niki roppant dekoratív, így egyértelmű volt, hogy őt kérem fel modellemnek. Egyébként nagyon türelmes, kedves, és ügyes lány. Jól tudtunk együtt dolgozni. A sminkhez kevés színt használtam: fekete-fehér és pink a koncepció. Ha megnézitek, a ruha is ezt az elképzelést viszi tovább. A tetoválást szemceruzával, és szemhéjporral készítettem.– mondta lapunknak Simkó Linda.

AJÁNLOTT LINKEK:

Keressük 2010 Sztársminkesét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik