Élet-Stílus

Rooney nem kell az Arsenalnak

A Manchester Unitedtől távozni kívánó Wayne Rooneyt mesés ajánlattal csábítja a városi rivális City. Az biztos, hogy nem lesz az Arsenal játékosa.

Miután nyilvánosságra került, hogy a Manchester United sztárja nem kívánja meghosszabbítani a 18 hónap múlva lejáró szerződését, nem csak Angliában, egész Európában megindult a találgatás: Rooney hol folytatja? Állítólag a Barcelona és a Real Madrid is érdeklődik iránta, de a Chelsea és a Manchester City is szívesen látná.

Utóbbi nem is sajnálná a pénzt rá, zokszó nélkül kifizetné a vételárát, továbbá mesés (vagy inkább elképesztő…), heti 250 ezer fontos fizetést adna neki. Rooney jelenleg 90 ezret keres, és a United 150 ezres ajánlattal igyekezett rávenni a folytatásra. Hiába.

A csatárral jó barátságot jelenleg nem ápoló Sir Alex Ferguson menedzser bevallotta, Rooney neki már korábban azt pedzegette, hogy nem akar maradni a klubnál. A skót mester mindezt mérhetetlen csalódott arckifejezéssel tudatta az angol újságírókkal.

Eközben Arsene Wenger, a rivális Arsenal menedzsere kijelentette, klubja biztosan nem száll be a Ronneyért folyó versengésbe. „Érdekes történet ez, szívesen olvasok róla a lapokban, de ki akarok maradni ebből. Van elég csatárunk, itt van Nicklas Bendtner, Theo Walcott, a padon ül Andrej Arsavin, míg Robin van Persie jelenleg sérült. Mit csináljak még eggyel több támadóval?” – nyilatkozta a francia edző, akinek amúgy sincsenek csatárgondjai, miután a csapata három meccsen 14 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában.

Arsene Wenger ehhez hozzátette, nem csak Rooneyt, más játékost sem kíván leigazolni a közeljövőben, miután így is meglehetősen bő játékoskeret áll a rendelkezésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik