Élet-Stílus

Orcátlan nők bemutatója- Sentiments

A Sentiments divatmárka egyik alapítója, Kovács Andor 2009-ben váratlanul elhunyt, hátrahagyva tervezőtársának Joó Beatrixnak közös munkájuk gyümölcsét.

2010. szeptember 16.-án a Sentiments divatház “Orcátlan nők” címmel mutatta be a Szabadság téren nemrég átadott Interaktív szökőkútnál, őszi/téli haute couture kollekcióját.

A Sentiments Haute Couture 1996-ban látta meg a napvilágot, s azoknak a hölgyeknek született, akik egész életükben a harmónia és a szépség megőrzésére törekednek. Azoknak, akik bátran kifejezésre juttatják az érzelmeiket, akik ki mernek tűnni a sokaságból, vállalva női mivoltukat elférfiasodott világunkban.

A bemutatón felvonuló őszi/téli kollekciót Joó Beatrix tervező álmodta színpadra saját kreációi alapján. A fő motívum nem a gyász, hanem az elegancia, a megújulás és a vidámság volt. Kovács Andor jelenléte, mint láthatatlan múzsa feltűnt egy-egy különleges darabban, melyek a tervező megszokott stílusában készültek. A bemutató címét Andor korábbi festményeiről, az arc nélküli, pózoló hölgyekről kapta. A meghívottak, a Sentiments visszatérő hazai és nemzetközi vevőköre mellett, ismert művészek, üzletemberek voltak. Valamint az öltözködésükön keresztül önkifejezésre törekvő, önmagukat megvalósítani kívánó média- és közszereplők is képviseltették magukat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sentiments bemutató 2010 (divatfuggo.hu)
Sentiments – érzések és Orcátlan nők (divat.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik