Élet-Stílus

Justin Bieber és popos körömlakkjai

Amerika újdonsült üdvöskéje Justin Bieber, az R&B- és pop tini sztárja összeállt az OPI körömlakk céggel és közös körömlakkot dobnak piacra.

Idén hat színnel indulnak el, de jövőre még nyolcat hozzáterveznek. Minden egyes szín az énekes egy-egy slágerének címét viseli majd.

A kollekció a Nicole by OPI sorozat része lesz majd, és One Less Lonely Girl (Eggyel kevesebb magányos lány) lesz a neve, Bieber egyik száma után. Az idén megjelenő színek, és fantázianevek a következőek:

One Less Lonely Glitter (levendula), Prized Possession Purple (lila), Give Me The First Dance (ezüst), Me + Blue (sötétkék), OMB! (világos piros), Step 2 the Beat of My Heart (szív alakú csillámokkal).

Az együttműködést még nem reklámozzák az OPI honlapján, de a Facebook-on található hivatalos rajongói oldalon már fent vannak a fotók a készülő lakkokról.

Árakat egyelőre nem lehet tudni, de általában kétezer forintba kerülnek a Nicole lakkok. Justin Biebernek emellett megjelenik egy önéletrajzi könyve, róla mintázott játék babákat gyártanak és meg nem erősített hírek szerint jövőre egy életrajzi filmet is terveznek vele. Mindezt 16 évesen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik