Élet-Stílus

Derékdivat Rubint Rékával

Már nagyanyám is megmondta: ne ülj hideg kőre lányom, mert felfázol! Húzz a virgácsaidra meleg zoknit és takard be a derekadat! És valóban! Derék dolog megfogadni a tanácsot!

Hihetetlen, de a mai napig vannak nők, akik a metsző hidegben is villogtatják deréktájukat, és nincsenek tisztában ennek egészségre káros hatásával! Ha a csípőnaci és mini bőrdzseki között nincs átmenet, csak a hús fehérlik merészen, az nem a vonzó kategóriába sorolandó. Nem beszélve a férfiaknál előforduló „kőműves dekoltázsról” Tudjátok, ez az a vágat, amit a lehajoló úriemberek villantanak ki a csípőfarmerból.

A vesemedence-gyulladást, a felfázást, a hólyaghurutot és később a női nemi szervek betegségeit, illetve a prosztata gyulladását is nagyban elősegítheti, ha öltözködésünk nem rétegelt hidegebb időben. Az orvostudomány alátámasztja, hogy a felfázást egyes baktériumtörzsek okozzák, de a lehűlt medence is területe táptalajként szolgálhat számukra. Pedig erre a problémacsaládra már van megoldás, és a divatos cuccaidat sem kell a fiókban hagynod!

Csupán három éve egy baráti társaság kitalált egy kézenfekvő megoldást a derék védelmére, a hippsyt. A termék sikere az egyszerűségében rejlik. Mindössze azt a részt fedi, ami a mozgásunk következtében könnyen szabaddá válik. Összetétele 95% pamut és 5% elaszten. Mosás után eredeti méretére visszaugrik, kényelmes és diszkrét védelmet nyújt akár a csípőnadrág és toppviselet mellett is.

A derékmelegítőket rengeteg színben és árnyalatban lehet kapni. Van már csíkos és tetoválás motívummal díszített. Nyáron sem kell lemondanod róla, mert vékony változatban is kapható. A kereslet pedig formálja a kínálatot, így már a leggingsek, garbók és toppok, férfipólók is fellelhetőek a palettán. Természetesen a hippsy egészségvédő filozófiáját követve.

És a jó hír, hogy a sportoláshoz is kifejlesztettek egy új terméket, a hippsy Move-ot, mely október 21-től lesz kapható. Erre a darabra esküszik Rubint Réka is:
– A hippsy Move annyiban más, mint a normál változat, amit magam is hordok, hogy a Move-ba már beletettek egy nedvesség elvezető réteget, aminek köszönhetően sportolás közben keletkezett izzadság nem áztatja el az anyagot, míg eközben a derék meleg és száraz marad. Én magam is tapasztalom, hogy a futás utáni nyújtásnál könnyen kivillan a derekam. Valamint a 90 perces alakreform edzéseim záró talajgyakorlatainál felcsúsznak a pólók, és ilyenkor a csípő és deréktáji izmok hamar lehűlnek és megfázhatnak. Amióta pedig újra kismama vagyok, azóta még inkább hordom, mert melegen tart. Még a megnövekedett pocakméret sem akadály, hiszen a derékmelegítő többféle méretben is kapható – nyilatkozta Réka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik