Élet-Stílus

Pályázat – Tervezz betont!

Concrete Design Award 2011 címmel az Ivanka Beton pályázatot hirdet minden olyan alkotóművész számára, aki érez magában hajlandóságot betontermékek tervezésére.

A pályázat célja, hogy olyan tehetségekre találjanak, akik vakmerő ötleteikkel a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket. Az Ivanka Beton 2007-es pályázatának nyertesei itthon és Európa nagy design kiállításain egyaránt elismerésekben részesültek. Ezt a hagyományt követve, az idei pályázatnak nemcsak az a célja, hogy a legjobb munkákat díjazásban részesítsék, hanem hogy azok megvalósításra kerüljenek és kikerüljenek a nemzetközi piacokra.

Pályázni lehet egyénileg, csoportosan, lányoknak, fiúknak minden korlátozás nélkül, akármennyi ötlettel. A pályázati kategóriák között nagyobb hangsúlyt fektetnek a bútortervezésre, illetve a burkolattervezésre, de e mellett olyan izgalmas kategóriákban is lehet beton termékötleteket beadni, mint az 5kg alatti ajándéktárgy, kiegészítő, a sporthoz kapcsolódó eszközök vagy az Ivanka munkaruha.

A díjak, kategóriától függetlenül:
1. helyezett 400.000 Ft
2. helyezett 300.000 Ft
3. helyezett 200.000 Ft

A pénzdíjazáson kívül értékes tárgynyereményeket is kiosztanak a helyezettek között és a legjobb munkákat egy kiállításon is bemutatják. A pályázatok beadásának határideje: 2011. május 31., így mindenkinek van bőven ideje az ötletelésre.

AJÁNLOTT LINKEK:
A teljes pályázati anyag
További információ a pályázatról

Ajánlott videó

Olvasói sztorik