Élet-Stílus

Hollywood-i csillogás a budapesti vörös szőnyegen

Nézzük miben voltak a sztárok a NOBU Budapest megnyitóján!

Igencsak megszaporodott az egy négyzetméterre jutó hírességek száma Budapesten! Javarészt köszönhetjük ezt Andy Vajnának, akinek segítségével 2010 október 10-én megnyitotta kapuit a NOBU Budapest Étterem.

Az étterem különlegessége, hogy Nobu Matsuhisa a hagyományos japán konyhát ötvözi a Dél-Amerika ízvilágával és hosszú évek utazásai alatt elsajátított technikákkal. A vendégek az est folyamán jellegzetes NOBU ételeket, koktélokat és Hokusetsu szakét fogyaszthattak. A már 23 éteremmel rendelkező láncolat budapesti “legújabb gyermeke” a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán kapott helyet.

Azt est folyamán a vörös szőnyeg szolgáltatott igazi látnivalót az érdeklődőknek. Robert De Niro, aki tulajdonostárs a vállalkozásban egyszerű pólóingben, zakóban érkezett a megnyitóra, kissé fáradtan és öregesen. Szemfüles beszámolók szerint De Niro a napközben lezajlott interjúkon elegáns cipője és szövetnadrágja között csak a csupasz bokáját hordta, ugyanis nem volt rajta zokni!

A már hónapok óta hazánkban forgató Jeremy Irons az utolsó pillanatban futott be, és gyorsan megindokolta, miért nem az alkalomhoz illő öltözékben érkezett.

– Alig fél órája érkeztem Londonból- magyarázta. Igaz, a vörös szőnyegen természetességgel végigsétáló filmcsillag így sem maradt észrevétlen. Barna bőrcsizmában, szűk, sárga farmerben és sötétszürke, agyonmosott, kissé japán stílusú ingben láthattuk.
– Nagyon élvezem Budapestet. Rengeteget dolgozom, de időnként lazítok is, hát akkor lehet velem találkozni. – mosolygott kajánul a kamerába.

Andy Vajna barátnője egy mélyen dekoltált, szűk fekete estélyiben jelent meg. A feltűnően dekoratív hölgy témát is szolgáltatott a fotósoknak, ugyanis az egyik csoportképnél lecsúszott melléről a ruha, megvillantva nem mindennapi bájait.

Úgy tűnik hazai sztárjaink sokkal jobban kiöltöztek a neves eseményre, mint nemzetközi kollégáik!

Horváth Évának Angelina Jolie-ra fájt a foga. Megadta a módját a nagy találkozásnak. Fölül fekete, alul színes mini ruhában jelent meg, sötét kiskabáttal párosítva. Fényesre vasalt hajjal, erős alkalomhoz illő sminkben. Éva talán túl hosszú ideig készülődött a tükör előtt, mert mire odaért csalódottan vette tudomásul, hogy Jollie-ék már hazamentek.
– Angelina Jolie-nak csíptem ki magam. Nem vagyok az a fotózkodó típus, de ő egy olyan nő számomra, aki példaértékű, és Vele szeretnék leginkább találkozni – mondta Horváth Éva.

Hujbert házaspár rutinosabban választott ruhát. Van tapasztalatuk, hiszen anno Londonban dolgoztak felszolgálóként egy felkapott helyen, ahol sokszor találkozhattak nemzetközi sztárokkal.

Cintián ízléses fekete csipkebetétes ruha volt, haját félig feltűzve viselt. Feri pedig a tőle megszokott bohém eleganciával készült. Egy tájképpel ellátott póló, zakó és szürke sál volt rajta. A Malek család férfi szereplői pedig nyakkendő nélkül viselték az öltönyt.

Dobó Kata, Andy Vajna ex-kedvese is tiszteletét tette. A fekete összeállítás gyönggyel és piros körmökkel elegáns és ízléses választásnak bizonyult. Kata esetében a dekoltázsban sem találtunk kivetnivalót!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik