Élet-Stílus

Terry kihagyja a rangadót

John Terry, az angol válogatott középső védője hátsérülése miatt kihagyja a Montenegró elleni csoportrangadót az Európa-bajnokság selejtezőjében.

A Premier League-ben listavezető Chelsea védője hátsérülése miatt nem játszhat a Montenegró elleni, keddi Eb-selejtezőben. A hírről beszámoló angol szövetség (FA) tájékoztatása szerint John Terry már vissza is tért klubjához, miután megvizsgálták a válogatott orvosai, ugyanakkor arról egyelőre nincs hír, hogy mennyit kell kihagynia.

Terry kiesésével valószínűleg Gary Cahill, a Bolton labdarúgója kap majd lehetőséget Rio Ferdinand mellett a védelem közepén, de szóba jöhet Joleon Lescott (Manchester City) esetleges szerepeltetése is. Cahill Phil Jagielka (Everton) sérülése nyomán került be a keretbe, és részese volt Bulgária és Svájc elleni Eb-selejtezőn aratott győzelmeknek.

Fabio Capello szövetségi kapitány Terry mellett a szélső Aaron Lennonra sem számíthat (Tottenham) a három győzelemmel csoportelső Montenegró ellen, helyette az Aston Villa játékosa, Stewart Downing kapott meghívót. A keddi riválishoz hasonlóan Anglia is hibátlan még, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, így a második helyre szorul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik