Élet-Stílus

Gyűrűk az űrből

Manapság olyan magas az ingerküszöbünk, hogy csak a meghökkentő dolgokra reagálunk érdemben. Becky Cooper és Bridget Yorston tervezőpáros mindenesetre sikeresen felhívta magára a figyelmet.

A Bec & Bridge néven ismert tervezőpáros a szokatlan alapanyagokkal és amorf formákkal hívta fel a figyelmet legelső kollekciójára. A gyűrűk mintha az űrből, egy távoli űrhajó női legénységének az ujjáról pottyantak volna a Földre, olyannyira idegen hatást keltenek. A tervező hölgyek korábbi divatbemutatóikra már megalkottak egy-egy csodálatos darabot kiegészítőként, most viszont az eddigi sikerek hozománya ez önállósult ékszerkollekció, a rajongók legnagyobb örömére.

Alapanyagukat tekintve arany, ezüst és onyx darabokból állnak, mindegyik modell három változatban készült el, és a gyűrűk mellett egy különleges nyaklánc is helyet kapott a sorozatban. Tökéletes kiegészítői lehetnek egy elegáns és légies estélyinek, de akár a munkás hétköznapokat is méltóképp megfűszerezi, ha minimál stílusú ruhában vagy. Ha Te is szeretnél egy ilyen gyűrűt, akkor látogass el a webshopba és kedvedre válogass a szebbnél szebb darabokból!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik