Élet-Stílus

Megnyílt a Budai Pékség

Közel húszféle péksüteménnyel, tízféle kenyérrel és őstermelőktől beszerzett friss házi tejjel várják a XII. kerület szívében a vásárlókat.

Friss, puha és ropogós. Ez a Budai Pékség süteményeinek titka. Az üzlet tulajdonosai szerint a boltban kapható termékek nemcsak hogy finomak, de egészségesek is.

„Igyekeztünk úgy kialakítani a kínálatunkat, hogy az minden szempontból kielégítse vásárlóink igényeit. Aki hozzánk betér, nemcsak ízletes, de egyben egészséges terméket is vásárol” – mondta a Hír24-nek az üzlet egyik tulajdonosa, aki rögtön azt is hozzátette, hogy nemcsak friss házi tej árusítását tervezik, de szeretnék felváltani a cukrozott üdítőitalokat is helyben csavart friss narancslére és egyéb gyümölcsturmixokra.

A Buda Pékség, amely a héten nyitotta meg kapuját, a Srí Lankai teák és a Dél-Amerikai kávékülönlegességek mellett számos akcióval is várja vendégeit.

A kerületben élő lakosoknak, akik hegyvidék kártyával rendelkeznek 5%-os kedvezményt adnak a forró italokból, de ezen kívül van 10 %-os törzsvásárlói kedvezmény is a boltban rendszeresen vásárló vendégek részére. Az üzlet tulajdonosai gondoltak a reggelizni szándékozó vendégekre is, akiket minden nap más-más akciós menüvel várnak.

„Ha tehetem, minden nap betérek ide vásárolni valamit. Főleg kenyeret veszek, mert az itteni vekni nem porlik és nem is morzsálódik. Olyan friss, hogy három nap múlva is olyan, mintha a kemencéből vették volna ki. Ráadásul fantasztikusan kedvesek és aranyosak az itt dolgozó fiatalok. Mindenkihez van egy jó szavuk” – mondja az egyik nyugdíjas vásárló.

A Budai Pékség a Maros u. 23-25 szám alatt hétfőtől-péntekig reggel 7-től 19.00 óráig, szombaton pedig reggel 8-tól 15.00 óráig várja a vásárlókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik