Élet-Stílus

Kikapott a Győr Oroszországban

Háromgólos vereséget szenvedett vasárnap a Győr női kézilabdacsapata a Zvenyigorod vendégeként Oroszországban, a Bajnokok Ligája csoportszakaszának első fordulójában.

Nem játszott látványosan jobban az orosz csapat, de az első félidő első felében kiharcolt előnyét gyakorlatilag végig megtartotta.

A győriek vezetőedzője, Konkoly Csaba 8-4-nél kért időt először, ezzel segített is alakulatának, a némileg feljavuló védekezés nyomán jött felzárkózás azonban nem volt teljes, elmaradt az egyenlítés, sőt a szünetig ismét nőtt a különbség, mégpedig háromgólosra.

Ez aztán a második játékrész elején egy darabig meg is maradt, mindkét oldalon egyforma ritmusban estek a gólok. 5-5 után viszont az oroszok megint egy kicsit elléptek, így egyre kevesebb esély volt a fordításra, már csak azért is, mert hiányzott az ehhez szükséges átütőerő a győriek akcióiból.

A sérült Simona Spiridon hiányát is megérezte a magyar csapat, amely ugyan hellyel-közzel tartotta a lépést, de nem volt képes elbizonytalanítani ellenfelét.

Az együttes legeredményesebb játékosa Görbicz Anita volt 9 góllal. A győriek jövő vasárnap a horvát Podravka Koprivnicát fogadják.

Női BL, D csoport, 1. forduló:
Zvezda Zvenyigorod (orosz)-Győri Audi ETO KC 31-28 (17-14)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik